Földszint

 

A bejárati előtérben díszkazetták világítással és üvegtégla falak növelik a fényhatást. Az emeltre a díszkazetták párkányaival harmonizáló fa lépcsők vezetnek.
 

A földszinti bejárat és lépcsőház-előteréből beépített polcos, akasztós gardróbszoba továbbá fürdőszoba, mosókonyha, kézmosós, plafonig csempézett tágas, világos WC nyílik.
 

A mosókonyhában található a 35kW-os gázkazán, a Quadriga 220 literes, hőrárolós gázbojler, a mosógép mellett csizmamosó, ruhaszárító és egyéb háztartási munkálatokkal kapcsolatos eszközök tárolására alkalmas polcok.
 

A földszinti fürdőszobában kapott helyet egy szauna hangulatát idéző, különleges, ülőpados, zuhanyzós, natúrkővel díszített fürdőszoba, melyben dupla mosdó, beépített tükrök, beépített sminkasztal teszik kellemessé a tisztálkodást.
 

Egy légterű, rendkívül tágas nappali – ebédlő - konyha uralja. A nappaliban többek között beépített bárpult 450 literes akváriummal, díszoszloppal, beépített fenyő szekrény illetve díszoszlopos pult található. A falakat különleges dísztükrök, a mennyezetet cseppkőjellegű kiképzés díszíti. A fehér színű járólap alatt padlófűtés van.

 
 
 
 

     

A konyha beépített bútora napsárga, fényezett ajtókkal, melyben beépített gáz főzőlap és villanysütő kapott helyett, szagelszívóval. A konyhafalak plafonig csempézettek. A konyhából nyílik egy 3 m2-es polcos kamra.

Az nappali – ebédlő – konyha teréből nyílik a kijárat a 25 m2-es fedett teraszra, melyen natúr színű fa ülőgarnitúra kiváló lehetőséget teremt a kerti grill partiknak.
 

 
 
 
     

   
   

     
     

06/70-556 1583        info@aquilatamas.hu